ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ
27 Ιανουαρίου, 2019

Παραγωγή

Παραγωγή χάρτινης τσάντας στις προδιαγραφές τις οποίες επιθυμείτε.

Οποιοδήποτε μέγεθος,χρώμα,χεράκι,χαρτί.
Μπορείτε να διαλέξετε : σχέδια, χρώματα ,επεξεργασίες από το αρχείο μας.

Η παράδοση αυτού του τύπου τσαντών γίνεται σε διάστημα 20 έως 30 ημερών ανάλογα με την επεξεργασία που επιθυμείτε και την ποσότητα της παραγγελίας σας.

Διαθέσιμα χαρτιά

Χαρτί velvet

Tο χαρτί αυτόδιακρίνεται για την απαλή σαν βελούδο υφή που έχει (εξού και το όνομά του άλλωστε από το Αγγλικό Velvet που σημαίνει βελούδο.

Το χρώμα του είναι καθαρό λευκό. Το αποτέλεσμα της εκτύπωσης είναι άψογο με καθαρότητα στα χρώματα, έχει επίστρωση επίχρυσης και στις δύο πλευρές του και επειδή είναι μαλακό χαρτί ενδείκνυται να πλαστικοποιείτε πάντοτε επειδή σκέτο καταστρέφεται πολύ εύκολα στις ακμές της πίκμασης.

Χαρτί Sellilosa 140γρ και 160 γρ / m2

Αυτό το χαρτί έχει δύο όψεις. Μία γυαλιστερή και μία πιό τραχειά ματ, οπότε μπορούμε να έχουμε δύο διαφορετικά αποτελέσματα εκτύπωσης.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς πλαστικοποίηση διότι είναι σκληρο και ανθεκτικό.

Χαρτί Bristol

Μαλακό χαρτί χωρίς επίχρυση και σχετικά αχνή εκτύπωση. ενδεικνύεται η πλαστικοποίησή του ειδικά όταν είναι επιλογής λίγων γραμμαρίων,(λεπτό χαρτί).

Χαρτί Super fine

Χαρτί με δύο πλευρές χωρίς επίχρυση. Η εκτύπωση στην γυαλιστερή του πλευρά έχει άψογο αποτέλεσμα. Ανθεκτικό χαρτί,που χρησιμοποιείτε άνετα χωρίς πλαστικοποίηση.Χρώμα λευκό και υπόλευκο.

Ειδικά χαρτιά

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από ειδικά χαρτιά σε διάφορα βάρη,χρώματα και υφή.Μπορείτε να διαλέξετε αυτό που σας ενδιαφέρει από τα δειγματολόγιά μας.

Χεράκια (λαβές) τσαντών

Η κλασική λαβή είναι το κορδόνι.

1. Κορδόνι (η κλασική λαβή)

Υφίσταται σε διάφορες πλέξεις, μεγέθη, χρώματα, γυαλιστερό ή mat.

α. Ψαροκόκαλο (Ψάθα)

β. Ίσια πλέξη

2. Κορδόνι (σωληνάκι) πολυπροπυλενίου σε πολλά χρώματα

3. Κορδέλα

κορδέλες satin, gros, ψαροκόκαλο σε πολλά χρώματα, μεγέθη, γυαλιστερές ή mat.